0
0 Kč
Objednat zboží v košíku
Právě se nacházíte zde
    
»»»
www.hifionline.cz » HiFi Bazar » Zesilovače
Vyhledávání

Oddělení bazaru

Anketa
Napište nám
Cenový filtr od do
Seřadit podle:
Ceny
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data editace
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data vložení
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Prodejce:
Willybald
Inzerát číslo: 134558
Vloženo - [ 25.04.2023 09:58 ]

PRIMARE


PRIMARE i32



68 990 Kč


25 000 Kč
Praha


neveřejný


neveřejný
Popis produktu
Prodám zesilovač Primare i32, včetně původního ovladače i krabice v perfektním stavu. Foto pošlu na vyžádání.

Špičkový integrovaný zesilovač s výstupním výkonem 2 x 120W / 8Ω využívající firemní obvodové technologie UFPD (Ultra Fast Power Device), nabízející široké přenosové pásmo, vyrovnanou frekvenční charakteristiku nezávislou na vstupní impedanci, nízké zkreslení a minimální vlastní šum.
https://www.elektronet.cz/primare-i32-cerny

Možno s AR F25 jsou ve velmi dobrém stavu s drobnými známkami používání.

I32 je upgradovatelný integrovaný zesilovač s výkonem 2 x 120 W využívající proprietární technologii výkonových modulů UFPD. Je navržen tak, aby dodával vysoký výstupní výkon s velmi nízkým zkreslením a mohl být využit i jako řídící systém pro ostatní přístroje Primare řady 30. Technologie UFPD poskytuje okamžitou dobu náběhu, která přináší přirozeně rychlý, čistý a svižný zvuk v mnohem širším kmitočtovém rozsahu a s mimořádnou dynamickou rezervou. Z ekologického hlediska je I32 mnohem dokonalejší než běžné konstrukce třídy A/B. Je extrémně účinný a nevytváří nadměrné teplo. Navíc nabízí speciální ekologicky šetrný pohotovostní režim se spotřebou jen 0,2 W.

Přístroj je možné volitelně doplnit o rozšiřující modul MM30, který nabízí konektivitu pro multimédia a streamovaný obsah prostřednictvím USB, iPod, LAN aj. Pro shlédnutí instruktážního videa k instalaci nejnovějšího firmwaru na I32 a PRE32 s rozšiřujícím modulem MM30.
Kontaktovat inzerenta
auriol


Zpět