0
0 Kč
Objednat zboží v košíku
Právě se nacházíte zde
    
»»»
www.hifionline.cz » HiFi Bazar » Sluchátka
Vyhledávání

Oddělení bazaru

Anketa
Napište nám
Cenový filtr od do
Seřadit podle:
Ceny
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data editace
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data vložení
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Prodejce:
Petr Markovič
Inzerát číslo: 126542
Vloženo - [ 12.09.2022 19:26 ]

Shure


Shure SE846



24 000 Kč


14 900 Kč
Praha


+420 725 721 277


petr@markovic.cz
Ostatní fotografie
Popis produktu
Prodám špičková sluchátka legendární firmy Shure, nejvyšší model SE846. Velmi málo používané, v perfektním stavu a kompletním balení, kupoval jsem je kdysi nové v Alze za 24 tisíc Kč. Nyní cena 14.900 Kč.

Quad reproduktory s vynikajícím čistým zvukem přinášejí při poslechu hudby a monitoringu stejný pocit jako při PA systému se subwooferem. Spolu s izolací okolního hluku sluchátka přinášejí maximální zážitek při poslechu hudby nebo při monitoringu. Sluchátka a kabely jsou vyrobeny z vysoce kvalitních komponentů pro dlouhou životnost i při častém používání.

Tato sluchátka vám poskytnou naprostou čistotu a jedinečnost zvuku ve všech částech dostupného audio spektra. To vše díky čtyřnásobnému High-Definition MicroDriveru, který je vyvíjen ve spolupráci s profesionálními muzikanty.

Basy, jaké jste ještě neslyšeli, dosahují dokonalosti díky průkopnickému low-pass filtru, který garantuje ten nejlepší výkon v nízkých frekvencích, aniž by byla obětována čistota a prokreslení výšek.

U těchto sluchátek můžete pouhou výměnou interního členu měnit frekvenční odezvu podle vaší potřeby (možnosti: vyvážená, teplá, jasná). Pro pohodlné přenášení je možno odnímat přívodní kabel. Sluchátka dělá výjimečnými speciální konstrukce, která dokáže redukovat až 37 dB hluku z okolí. Technologie izolace zvuku zabraňuje vnějším audio podnětům, aby rušily požitek z poslechu. Každé ucho je ovšem jiné, proto jsou součástí balení 3 velikosti výměnných špuntů.

Ergonomický a profesionální design je sám o sobě perfektní, propracované detaily však vedou tento model k dokonalosti. Kabel už vám nebude překážet, protože vývod směřuje, na rozdíl od běžných sluchátek, směrem nahoru a za ucho. Extrémně nízká impedance garantuje vyšší výdrž baterie připojených audio zařízení.
Kontaktovat inzerenta
auriol


Zpět