0
0 Kč
Objednat zboží v košíku
Právě se nacházíte zde
    
»»»
www.hifionline.cz » HiFi Bazar » Síťové přehrávače
Vyhledávání

Oddělení bazaru

Anketa
Napište nám
Cenový filtr od do
Seřadit podle:
Ceny
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data editace
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data vložení
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Prodejce:
Laibach
Inzerát číslo: 136561
Vloženo - [ 24.06.2023 08:53 ]

WiiM


WiiM Mini



2 000 Kč
Praha


+420 604 194 606


dvogy@seznam.cz
Popis produktu
WiiM Mini špičkový (Hi-res) streamer promění vaše stereo zařízení v přijímač AirPlay 2, se kterým můžete streamovat svou oblíbenou hudbu ze zařízení iOS a Mac nebo přenášet TV audio z Apple TV. Jedná se o jednoduchý a cenově dostupný způsob, jak propojit vaše zařízení Apple s oblíbenými audio zařízeními a vybavit je do přijímače AirPlay 2.

192 kHz, 24bitová hudba] Mini streamer hudby WiiM může přes svůj digitální a analogový výstup bezdrátově přenášet hudbu až 24 bitů/192 kHz. Může přehrávat vaši hudbu bez jakýchkoliv úplností a nabízí perfektní bitový výstup přes optický digitální výstup. Vezměte prosím na vědomí, že ne každá hudební služba nabízí 24bit/192 kHZ hudební obsah. V současné době mohou Amazon Music Ultra HD, Qobuz a vaše vlastní hudební knihovna podporovat výstup 24bit/192 kHz. MQA Core Decoder je podporován pro TIDAL Connect (až 96 kHz / 24 bitů).

Streamujte hudbu přímo ze Spotify, TIDAL nebo Amazon Music přes Spotify Connect, TIDAL Connect nebo Alexa. WiiM Mini audio vysílače a přijímače nabízí mnohem vyšší kvalitu zvuku a větší dosah než běžné přijímače Bluetooth nebo AirPlay 2 a osvobodí váš mobilní přístroj pro jiné úkoly. Funguje pro Spotify Free/Premium uživatele, HiFi a Master kvalita (s MQA) a Amazon HD a Ultra HD.
★ [Funguje s Alexou a SIRI] Bezdrátový audio streamovací přístroj WiiM Mini funguje s hlasovými asistenty Alexa a Siri. Použijte svůj hlas pro ovládání přehrávání hudby a inteligentní domácí automatizace.

S WiiM Mini můžete streamovat hudbu v celém domě přes Apple AirPlay 2, Amazon Alexa nebo naši vlastní funkci Multiroom. Seskupte se s jinými zařízeními AirPlay 2, Alexa jako Echo, HomePod nebo více WiiM Mini a hrajte na více audio zařízeních současně. Nepodporováno: přenos audia Aux-in na AirPlay 2 nebo Echo zařízení, nativní Apple Music, seskupení s jinými reproduktory Sony v aplikaci Sonos.
Úplně nový nerozbalený.
Kontaktovat inzerenta
auriol


Zpět